Tent huren Spanje op Kampeerplaats die Nederlanstalige is. Zo comfortabel is het.

Wij wilden tentslapen met de verwanten, maar wilden geen tunneltent inkopen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gekropen om eens rond te gaan kijken op internet wat er allemaal beschikbaar was op dit gebied.

Tent huren Spanje

Een safaritent vinden was ons doel omdat we niet het benul hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een dure tunneltent moesten aanschaffen die we mogelijkerwijs daarna nooit meer zouden benutten.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een kompleet ingerichte tent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een huisgezin die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantiepark en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte tent. Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantie is toch wel lekker. Je werkt het gehele jaar hard met zijn allen, dus we hoeven niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die geschikt is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, milieu, bos en strand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de luxe van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze website. Ze bezitten beschikt over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden gelijk enthousiast toen we dit zagen en het was ook geoorloofd om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch aardig om te weten dat we op deze manier toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest populaire vakantieplekken in Spanje. Het is een heerlijke regio om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze rakkers zijn absoluut bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak bijzonder helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze kampeertent te gaan huren (klik hier om meer te lezen) voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tent huren Spanje op Kampeerplaats die Nederlanstalige is. Zo comfortabel is het.”

Leave a Reply

Gravatar